Kutt mva på planter | Viken Landskap

Kutt mva på planter

Mitt innovative - "Kutt mva på planter"

#kuttmvapåplanter 

Hvis jeg stiller opp for noe, så er for kundene mine og et bedre klima og en grønnere fremtid. Planter, insekter og ren luft er avgjørende for oss. Med min innovative #kuttmvapåplanter vil jeg oppfordre regjeringen til å senke moms på planter, slik at det ikke blir så kostbart for deg å plante og bidra til miljøet. Mottoet mitt har alltid vært #Gogreen siden jeg var barn, og vil alltid være det til slutten av livet mitt. 
Hvis du håndterer planter og kan behandle dem godt, øker det livsgleden. Planter gjør deg lykkelig; alle kundene mine bør oppleve denne lykken.  

Bli med og støtt min innovative #Kuttmvapåplanter her på linken ved å signere i underskrift aksjonen. Del dette innlegg for at dine heldige venner blir en del av denne Innovative som er så viktig. Sammen er vi sterke!

https://www.underskrift.no/vis/8046/

#kuttmvapåplanter

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar