Velkommen til Plantespesialisten.no

Hei, kjære kunder og plantevenner!

Vi har noen spennende nyheter å dele med dere! Etter å ha lyttet til deres tilbakemeldinger og for å kunne tilby en enda bedre handleopplevelse, har vi besluttet å ta steget videre fra vår tidligere nettbutikk, vikenlandskap.no, og lanserer nå plantespesialisten.no - en ny og forbedret nettbutikk for alle plantene du elsker og mye mer!

Det er med stor glede at vi introduserer plantespesialisten.no som en ny plattform der vi kan utvide vårt utvalg og tilby et enda bredere spekter av planter som dyrkes i jorda, som trær, hekker og mye mer, til våre kunder på Østlandet.

Så hva betyr dette for deg som kunde?

Større utvalg:
På plantespesialisten.no vil du finne et bredere utvalg av planter enn tidligere. Vi har jobbet hardt for å kunne tilby et rikere sortiment som dekker alle dine behov, fra prydplanter og stauder til trær og hekker.

Levering på Østlandet:
Vi fortsetter å levere våre vakre planter til kunder på Østlandet. Vi arbeider kontinuerlig med å finne fraktløsninger for å kunne utvide vår leveringssone i fremtiden.

Enklere netthandel:
Vi har forbedret vår nettside for å gjøre det enklere og mer intuitivt for deg å finne og kjøpe de plantene du ønsker. Med et nytt design, forbedret navigasjon, en smart søkefunksjon og gode filter muligheter, kan du enkelt finne det du leter etter og handle trygt og enkelt.

Nyttige ressurser:
Vi vil fortsette å dele nyttig informasjon, tips og triks gjennom vår blogg, slik at du kan få mest mulig ut av dine planter og hage.

 

Vi setter stor pris på deres lojalitet og støtte gjennom årene, og vi er glade for å kunne ta dere med på denne spennende reisen til plantespesialisten.no. Vi håper at dere blir like begeistret for vår nye nettbutikk som vi er, og vi ser frem til å fortsette å tilby dere de beste plantene på Østlandet.

Takk for at dere har valgt oss som deres plantespesialist. Vi ser frem til å betjene dere på vår nye plattform, og vi ønsker dere en fantastisk hagesesong!

Med vennlig hilsen,

Clemens Zeh
Planterådgiver
Plantespesialisten.no

Tilbake til bloggen