Din Hagerådgiver i Viken of Oslo | Viken Landskap

Planterådgiver i Norge

Hagerådgiver tysk Anleggsgartnermester Clemens Zeh

 

Det har alltid vært mitt motto å #gogreen med eget anleggsgartner-firma en gang i livet.

Når jeg var barn plantet jeg mye selv i hagen og trivdes med det. Som 13 åring jobbet jeg mye på dugnadsjobber med beskjæring av planter. Da jeg ble 15 åring, bestemte jeg meg til å bli anleggsgartner. Dette har jeg aldri angret på, til tross for at jeg fikk mange negative kommentarer om det. Jeg har funnet drømmejobben min som har mye variasjoner.

Du jobber med mange forskjellige materialer, med maskiner og i et team. Du får se utrolig mange flotte resultater som du har skapt selv sammen som ditt team og kunden.

Nå lever jeg ut drømmen min som selvstendig tysk anleggsgartnermester her i Norge. Jeg blir kjent med mange hyggelige kunder og forretningspartnere allerede. Jeg har lært utrolig mye på kort tid og elsker å få nye utfordringer som jeg kan jobbe med. For meg er det veldig gøy å lage og skape noe. Tenke nytt og å være annerledes i bransjen.

I år skal jeg jobbe hovedsakelig med Plantespesialisten AS for å #gogreen, stelle i stand og plante vakre hager for mine privilegerte kunder som trenger mer enn bare Thuja!

Min motivasjon er å kunne tilby kundene mine det beste, slik at de er overveldede fornøyde med resultatet.

En sak jeg også kjemper for, er at mva på planter bli senket ned på et lavere nivå her i Norge, det er akkurat det kundene mine fortjener i en grønnere framtid! Hva motiverer deg til å gjøre det du gjør hver dag?

Få med deg min hverdag på drømmejobben som @hagerådgiver på Instagram og Facebook

#hagerådgiver #clemens #gogreen #tysk #anleggsgartnermester #blianleggsgartner #drømmejobben #maskin #treverk #belegningsstein #gårdsplass #skapenoenytt #dittuterom #egethjem #egen hage #hagestue #terrasse #ferdigplen #stauder #trær #planter #beplantning #plantespesialisten #beplantningsplan

 

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar