Retningslinjer for angrerett

Angrerett 30 dager i nettbutikken

Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet ditt hos oss, har du hele 30 dager på deg fra kjøpsdato til å foreta en retur og få pengene tilbake. Du har imidlertid alltid rett til å angre kjøpet innen 14 dager fra du har mottatt varen. Angreretten gjelder ikke levende planter, løker, stiklinger og røtter, disse er unntatt fra angrerettloven. Ta med varen og leveringsbekreftelsen til butikken. Varen må være i uendret stand eller uåpnet forpakning.

 For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende må produktet være returnert oss, helst med originalemballasjen, i tilnærmet samme stand som ved mottak. Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Kjøper må selv bære kostnader for retur. Produktene kan returneres til: Plantespesialisten AS til Loe Bruk 13, 3300 Hokksund. Returnering av produkter med original emballasje hvor produktet kun er sjekket og fremstår som nytt, tilbakebetales hele kjøpesummen, inklusive frakt og eventuelle gebyrer. NB! Planter, løk og knoller er ferskvare og angrerett er i henhold til kjøpsloven ikke gjeldende.

Plantespesialisten AS kan når som helst uten forvarsel refundere eller kansellere ordre uten å oppgi noen grunn. Dette er særlig aktuelt ved feil i beskrivelse, pris, varebeholdning og antall på lager.

Dersom det er feil i varebeholdning og en bestilt vare er utsolg vil vi kontakte deg før refusjon av varen om prisen på varen utgjør en større andel av bestillingen.

Returnering av produkter uten originalemballasjen, eller hvor originalemballasjen er skadet eller forringet på noen måte, eller produktet ikke fremstår som nytt, forbeholder vi oss retten til å beregne kontrollomkostninger etter regning. Er produktet brukt (i angrerettsperioden) og dette har ført til en verdireduksjon på produktet, forbeholder vi oss retten til fradrag i kjøpesummen tilsvarende verdireduksjonen, før resten av kjøpesummen og frakten tilbakebetales.

Angreretten gjelder heller ikke for varer som er reservert på nett for avhenting i en av våre lager da dette regnes som butikksalg og ikke et rent internettsalg. Utfylt angrerettskjema, med referanse til ordrenummer, kan sendes til Viken Landskap AS på e-post og/eller post. kundeservice@plantespesialisten.no og/eller Plantespesialisten AS til Loe Bruk 13, 3300 Hokksund. Kunden overtar ansvar for bruk av planter etter overtakelsen av levert tjeneste.