Om oss

Vi er en gartnerbedrift som leverer alle type planter i Norge. I vår nettbutikk, som er enestående i Europa, er vi en av Norges første håndverksbedrifter som tilbyr håndverkstjenester i anleggsgartnerfaget via vår nettportal.

Vi er en løsningsorientert gartnerbedrift som er spesialisert for å levere alle slags planter fra staude til 12-13 meter høye trær. Vår tyske anleggsgartnermester Clemens Zeh startet selskapet Viken Landskap AS i 2017. Våre planterådgivere har over 13 år erfaring med planteprosjekter. Motto til selskapet er: «Gogreen» Clemens sitt formål og motivasjon er fornøyde kunder som får en hage de føler seg vel i. Clemens er opptatt av fornøyde kunder, som fører til lojalitet. For å kunne tilbyr våre kunde en totalløsning, har vi flere samarbeidspartnere i Europa som leverer spennende løsninger i beste kvalitet!

Vi blir inspirerte av å finne grønne løsninger for din hage og har ambisiøse planer for fremtiden. Vi legger stor vekt på et godt resultat iht. våre kunders ønsker og behov. I samarbeid med Plantespesialisten AS kan vi tilby våre kunder store planter og et fantastisk utvalg for alle våre kunder!

Kontakt oss gjennom messenger på hjemmesiden eller per epost til kundeservice@plantespesialisten.no og avtal en gratis digital befaring med vår planterådgiver. Send han en melding via chaten vår på hjemmesiden, så får du gratis råd og hjelp for ditt planteprosjekt.