Busker

Busker

Utforsk vår omfattende samling av busker for å berike din hage med skjønnhet gjennom alle sesonger. Vårt sortiment inkluderer både løvfellende og vintergrønne varianter, nøye organisert etter høyde for å sikre at du finner den perfekte matchen for ditt hagedesign. Våre planter tilbyr en rik palett av farger, teksturer, og former for å skape dynamiske og livlige landskap året rundt.

Løvfellende Busker

Våre løvfellende busker bringer hagen til live med blendende blomster om våren og sommeren, etterfulgt av fengslende høstfarger. De er det ideelle valget for å skape varierte og sesongbaserte fargespill med nydelige høstfarger.

Vintergrønne Busker

For vedvarende grønfarge selv i de kaldeste månedene, velg fra vårt utvalg av vintergrønne busker. Disse robuste plantene skjermer for innsyn, struktur, og en grønn bakgrunn gjennom hele året.

Organisert etter Høyde

For å hjelpe deg med planleggingen har vi delt våre busker inn i følgende høydekategorier:

  • Store Busker (3-7 m): Skap et statement i hagen din med disse majestetiske plantene som gir privatliv og fungerer som en naturlig vindskjerm.

  • Middels Store Busker (1,5-3 m): Perfekte for hekker, grenser, og for å gi struktur uten å overvelde hagerommet.

  • Små Busker (0,5-1,5 m): Ideelle for forgrunnsplanting, bunndekke, eller for å definere kantlinjer med deres farge og tekstur.

  • Krypende Busker (0,1-0,5 m): Disse lave vekstene er utmerkede for bunndekke, steinhager, og skråninger, og bidrar med skjønnhet og variasjon på bakkenivå.

Oppdag vårt sortiment og la deg inspirere til å skape en hage som blomstrer gjennom alle sesonger. Våre eksperter er her for å veilede deg i valget av de riktige plantene for din hage, gi råd om stell, og svare på spørsmål du måtte ha. Med Plantespesialisten som din partner, er drømmehagen innen rekkevidde, uansett hvor i Norge du befinner deg.